نشست تخصصی کانون های مجوزدار

۲۲ تیر ۱۳۹۵ | ۰۸:۲۹ کد خبر : ۸۷۴ اخبار دانشگاه
نشست  تخصصی کانون های مجوزدار

ابتدا جلسه با قرائت قرآن کریم آغاز و سپس جناب آقای دکترافشین زرگر، مدیر کل امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ضمن خوش آمد گویی، در خصوص خط و مشی و جایگاه کانون ها و برنامه های آتی دفترگزارش مبسوطی ارائه نمود و خواستار قانون مداری در حوزه فعالیت های کانون های دانشجویی دانشگاه شد. سپس اعضای کانون بعد از معرفی خود به طرح مشکلات در دانشگاه پرداختند.

در ادامه جناب آقای دکتر هاشـم واعظی عضو هیات علمی جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران و مدعو واحد کرج و عضو افتخاری کانون" ما و شما "در خصوص همدلی و همکاری با دیگر کانون ها و همکاری با دفاتر بسیج برای اجرای اهداف کانون ها را خواستار شد. در پایان خانم لیلی زمانی مسئول فرهنگی دانشگاه ضمن توضیح نقش شورای فرهنگی دانشگاه و اعضای اصــلی آن و در خصوص گرفتن اعضــا جدید برای کانون ها، اهمیت روز انتخابات مجمع عمومی وتاریخ آن و نحوه انتخابات اعضای شورای هماهنگی کانون های دانشجویی دارای مجوز استان و ارایه برنامه های مدون کانون ها توضیحات لازم ارائه نمود. جلسه با ختم صلوات بر محمد و آل محمد راس ساعت ۳۰/۱۲ پایان یافت.