برگزاری مراسم معنوی اعتکاف

۰۶ مرداد ۱۳۹۳ | ۱۷:۰۷ کد : ۷۵۱ اخبار دانشگاه
برگزاری مراسم معنوی اعتکاف

مراسم معنوی اعتکاف دانشجویی به منظور تقویت معرفت اعتقادی دانشجویان، در مسجد پیامبر اعظم(ص) این واحد دانشگاهی با حضور بیش از 250 نفر از دانشجویان مورخ 23/2/93 لغایت 25/2/93 برگزار گردید.

این مراسم معنوی که به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری  و با همکاری صمیمانه معاونت فرهنگی برگزار شد، دانشجویان با حضور مبلغین حوزوی و روحانیون طی سخنانی با موضوعات متنوع فرهنگی اعم از: مشاوره مذهبی و احکام ، مشاوره انفرادی وگروهی ، سخنرانی در باب منزلت و مقام حضرت علی (ع)، اخلاق نیکو از منظر حضرت زینب (س)،  اخلاق و منزلت حضرت زینب (س) آشنا شدند.

از دیگر برنامه های اعتکاف می توان به سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین محمدی تبار معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی در مورد اهمیت اعتکاف، سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا فرید مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد کرج در مورد ذکر، آثار ذکر، اسماء خداوند و برکات آن، ایمان و مراتب آن و مداومت و نگهداری معنویات مکتسبه معتکف، سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین اویسی در مورد شاختن انسان دو بعدی و حوائج آن، سنت املاء و استدراج، نماز شب و صبح، گناه و مرگ و همچنین تفسیر دعای ماه رجب توسط آقای میلانی نژاد اشاره کرد.

همچنین در این ایام جلسات پرسش و پاسخ، برای رفع شبهات عبادی و احکام دانشجویان برگزار شد.

لازم به توضیح است ختم سراسری قرآن کریم(10 ختم)، فضاسازی داخلی مسجد با هدف تاثیرگذاری بصری با جملات و روایات ائمه معصومین، مراسم میلاد امیرالمومنین(ع) و عزاداری وفات حضرت زینب(س) از دیگر برنامه های معنوی در ایام اعتکاف در  دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج بود.