گرامیداشت هفتمین روز شهادت امام حسین (ع) و یارانش واهداء ۷۲ بسته کمک معیشتی

۲۵ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۱:۲۳ کد : ۳۳۳۴ اخبار دانشگاه

به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی  دکتر اکبری و کانون هلال احمر دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج مراسم گرامیداشت هفتمین روز شهادت حضرت اباعبدا... الحسین و یارانش وفادارش در مزار شهدای گمنام این دانشگاه با حضور مسئولین ، کارکنان و دانشجویان برگزار شد .همچنین به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی و کانون هلال احمر دانشجویی واحد کرج در هفتمین روز شهادت حضرت امام حسین(ع) و 72 تن از یاران وفادارش، 72 بسته کمک معیشتی شامل اقلام و کالاهای مورد نیاز اساسی سبد مصرفی خانوار تهیه و در بین خانواده های کم بضاعت و محروم شهرستان کرج توزیع شد.

دکتر محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج ضمن تقدیر از اعضای فعال این کانون دانشجویی که در بزنگاه های مختلف، حضوری تاثیرگذار و موثر در جامعه داشته اند، انجام امور خیر را سرچشمه جاری شدن برکات معنوی و مادی به زندگی انسان عنوان کرد.

رئیس واحد کرج در سخنانی تاکید کرد: کار خیر هرگز تصادفی نیست و تمام رویدادهای زندگی اعم از مادی و غیرمادی معلول علت های معنوی هستند.

وی ادامه داد: در زندگی انسان چیزی به نام شانس و تصادف وجود ندارد و هر آنچه که در زندگی انسان اتفاق می افتد ریشه در علل معنوی دارد.

در ادامه این مراسم حجت الاسلام دکتر ابراهیم اکبری معاون دانشجویی و فرهنگی واحد کرج نیز به تشریح و تفسیر عبارت کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا پرداخت و تصریح کرد: حماسه عاشورا هر روز در زندگی انسان و در طول تاریخ تکرار شده است   وی تاکید کرد: اعمال و نیات انسان در شرایط مختلف نشان از حسینی بودن یا نبودن وی دارد.

در این مراسم رئیس، مسئولین و دانشجویان واحد کرج ضمن غبارروبی و نثار شاخه های گل بر مزار شهدای گمنام این دانشگاه با قرائت فاتحه به سوگواری برای سالار شهیدان پرداختند.