گرامیداشت حماسه عاشورا

۲۵ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۱:۲۴ کد : ۳۳۳۳ اخبار دانشگاه

دکتر محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاداسلامی استان البرز و واحد کرج در مراسم سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) با تشریح فرهنگ عاشورا، به بیان عوامل مشکل ساز جامعه امروز پرداخت.

دکتر برهانی فر پس از اقامه نماز ظهر و عصر در  مسجد پیامبر اعظم(ص) واحد کرج در جمع استادان و کارکنان این دانشگاه گفت: کج فهمی و نداشتن بصیرت در کنار دنیاطلبی و آفاتی همچون دروغ، غیبت، تهمت و .... سبب ایجاد مشکلات بسیاری در جامعه انسانی امروز شده است.

وی با اشاره به خطبه امام حسین(ع)تاکید کرد: این خطبه مشتمل بر فرازهای بسیار تأمل برانگیز است که حاکی از شرایط سخت فتنهگون آن دوران است، به این صورت که فرمودند نیکی (معروف) از دنیا پشت کرده است و چیزی از (ارزش های) آن جز اندکی باقی نمانده است.

دکتر برهانی فر افزود: هرگاه به حق عمل نشود، و از باطل جلوگیری نشود، جامعه از ارزش های معنوی و اخلاقی افول خواهد کرد و زمینهساز فتنههای بسیار عظیمی خواهد شد. هم چنین تاکید کرد: مؤمن در چنین شرایطی خداوند متعال را تنها پناهگاه عالم میداند و این همان نکته ای است که حضرت امام حسین(ع) و یارانش را به سوی قیام و شهادت رهنمون شد.

لازم به ذکر است که برنامه های مذهبی و سوگواری از قبیل زیارت عاشورا، سخنرانی، قرائت فاتحه بر مزار شهدای گمنام واحد کرج و ... در حالی با حضور سوگواران حسینی برگزار می شود که ضمن  فضاسازی مناسب و سیاه پوش شدن صحن داخلی و خارجی دانشگاه، دستورالعمل های بهداشتی و فاصله اجتماعی نیز کاملا رعایت می گردد.

این برنامه های فرهنگی به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد کرج و به صورت روزانه در دهه اول ماه محرم به منظور غنا بخشیدن به این ایام معنوی به اجرا درمی آید.