برگزاری جلسه کارگروه عفاف و حجاب

۲۲ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۰:۴۱ کد : ۳۳۱۱ اخبار دانشگاه
دکتر محمدحسن برهانی فر در جلسه کارگروه آراستگی و شئون فرهنگی و رفتاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج از حجاب به عنوان عامل مهم حفظ و اعتلای تحکیم بنیان خانواده یاد کرد.

در جلسه کارگروه آراستگی و شئون فرهنگی و رفتاری که به مناسبت ایام حجاب و عفاف در واحد کرج برگزار شد؛ دکتر محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج به عنوان مسئول کارگروه آراستگی این دانشگاه ضمن سخنانی به تشریح اهمیت حجاب و عفاف در اسلام پرداخت و گفت: اهمیت حجاب و پوشش اسلامی تا جایی است که خداوند متعال در آیات و روایات اسلامی از آن به‌عنوان یک ضرورت یاد می‌کند و آن را حافظ انسان در برابر بسیاری از بیماری‌های جسمی و روانی می‌داند.

وی تاکید کرد: ازنظر اسلام حجاب فقط اختصاص به زن ندارد، بلکه وسیله ای است که در روابط میان زن و مرد مانع گمراهی و خودنمایی آنان شده و موجب عفت و پاکی عمومی و تعادل فکری، روانی و اخلاقی جامعه و رشد شخصیت انسان  می شود.

دکتر برهانی فر ادامه داد: هدف اسلام از حجاب آن است که زن مسلمان با فراغت کامل بتواند وظایف و رسالت انسانی خویش را انجام دهد و ضمن پرداختن به وظایف خود در حیطه خانواده، در جامعه نیز حضوری سازنده و ایمن داشته باشد و از همین رو دین مبین اسلام حجاب را به‌عنوان عامل مهم حفظ و اعتلای شخصیت فردی و تحکیم بنیان خانوادگی، عفت و اخلاق اجتماعی بر زن واجب فرموده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در ادامه سخنانش ضمن تقدیر از فعالیت های صورت گرفته در معاونت فرهنگی و دانشجویی واحد کرج در حوزه عفاف و حجاب بر لزوم برنامه ریزی و تلاش مضاعف برای رسیدن به نقطه مطلوب تاکید کرد.

در ادامه این نشست حجت الاسلام دکتر ابراهیم اکبری معاون فرهنگی و دانشجویی واحد کرج نیز گزارشی از روند برنامه های فرهنگی حوزه معاونت فرهنگی دانشجویی را به ویژه در خصوص عملیاتی شدن دستور العمل آراستگی و شئون فرهنگی در قالب تدوین مهندسی فرهنگی با ارائه مشروح قوت ها و ضعف ها؛ فرصت‌ها و تهدیدها و راهکارهای نهادینه کردن فرهنگ عفاف و حجاب در دانشگاه ارائه نمود.

در این نشست همچنین هر یک از اعضای کارگروه تحلیل خود را در خصوص ترویج و تعمیق فرهنک حجاب و عفاف مطرح نموده و به آسیب شناسی مبحث پرداختند.