برگزاری پویش های دانشگاهی در مقابله با شیوع کرونا

۰۷ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۱:۵۰ کد : ۳۲۴۸
حجت الاسلام والمسلمین دکتر ابراهیم اکبری معاون دانشجویی و فرهنگی در خصوص مقابله با شیوع و گسترش بیماری کوید ۱۹ در سطح استان البرز به تشریح فعالیت ها و اقدامات مجموعه های فرهنگی دانشگاه ازاد اسلامی واحد کرج در ایام کرونایی پرداخت.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر ابراهیم اکبری با اعلام حضور همه جانبه مسئولین و بخش های فرهنگی این دانشگاه در فعالیت های مرتبط با مقابله با شیوع و گسترش بیماری کوید 19 در سطح استان البرز به تشریح فعالیت ها و اقدامات مجموعه های فرهنگی دانشگاه ازاد اسلامی واحد کرج در ایام کرونایی پرداخت.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج خاطرنشان کرد: تقریبا همه ی مجموعه های فرهنگی این دانشگاه بر اساس رسالت و ظرفیت های فرهنگی اجتماعی که داشتند؛ دوش به دوش دیگر مجموعه های خدمت رسان به حوزه سلامت و معیشت مردم در ایام کرونا فعالیت های قابل توجهی در قالب تیم های داوطلب و پویش های دانشگاهی داشته اند.

وی افزود: بسیج اساتید، بسیج دانشجویی، کانون های فرهنگی و تشکل های سیاسی دانشجویی هر کدام به سهم خود  و بر اساس توان و امکانات خویش در این صحنه نقش آفرین بوده اند.

دکتر اکبری ادامه داد: تهیه و توزیع ماسک، حمایت نقدی از کسب و کار های تضعیف شده و ارائه مشاوره های پزشکی ، دینی و مذهبی توسط بسیج اساتید و حضور پررنگ بسیج دانشجویی در عرصه خدمت رسانی به مردم هم در امر ضد عفونی کردن معابر عمومی ،جمع آوری بسته های معیشتی توسط گروهای جهادی بسیج و فعالیت کانون هلال احمر نیز در صحنه ی تب سنجی و خدمات بهداشتی و پزشکی در ورودی و خروجی شهرستان از اهم فعالیت های صورت گرفته توسط مجموعه های فرهنگی واحد کرج بوده است که کارنامه ی قابل قبولی را در این زمینه ارائه دادند.

معاون دانشجویی و فرهنگی واحد کرج در پایان تصریح کرد: درست است ویروس کرونا در سطح جهان و در کشور ما هم تبعات و تهدیداتی داشته است ولی همدلی و رزمایش های ایثار گونه ای که در سطح همه ی اقشار و گروه ها اتفاق افتاد میتواند به عنوان بهترین فرصت در پساکرونا مورد اهتمام و استمرار قرار بگیرد که امیدوارم این همکاری ها و همدلی ها در سطح مجموعه های فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی تداوم داشته باشد.