اهدای ۲۰۰۰ ماسک به بیمارستان های کرج

۰۷ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۱:۵۱ کد : ۳۲۴۲ اخبار دانشگاه
به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی و بسیج اساتید واحد کرج تعداد ۲۰۰۰ عدد ماسک به بیمارستان های شهرستان کرج به منظور مقابله با شیوع و گسترش بیماری کرونا اهداء شد

دکتر محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج از اهدای 2000 عدد ماسک نخی توسط این دانشگاه به بیمارستان های شهرستان کرج  به منظور مقابله با شیوع و گسترش بیماری کرونا خبر داد.

دکتر محمدحسن برهانی فر با اشاره به اهتمام مسئولین، استادان، کارکنان و سایر اعضای این دانشگاه در رعایت شیوه نامه های بهداشتی و برقراری تمهیدات لازم در دانشگاه در مقابله با شیوع و گسترش بیماری کوید 19 گفت: به منظور مشارکت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در امر مبارزه با ویروس کرونا و در ایام ولادت منجی عالم بشریت (عج) و با هماهنگی به عمل آمده از سوی معاونت فرهنگی دانشجویی و بسیج اساتید واحد کرج ، 2000عدد ماسک نخی با کیفیت خوب تهیه و در سطح بیمارستان های شهرستان کرج توزیع خواهد شد.
وی با مروری بر دیگر برنامه های این دانشگاه در خصوص مشارکت در حفظ بهداشت شهرستان کرج و حمایت از سلامت شهروندان و هموطنان در این شهرستان، افزوداین برنامه ها  در گام اول و با مشارکت اساتید دانشگاه واحد کرج  اجرا شد و در گام بعدی کارکنان دانشگاه نیز آمادگی خود را برای شرکت در این امر خداپسندانه اعلام کردند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج با تاکید بر حضور پررنگ این دانشگاه در این برهه حساس با انجام اقدامات فرهنگی و بهداشتی، ابراز امیدواری کرد: با همکاری و تلاش تمامی اقشارجامعه به زودی شاهد از میان رفتن کامل ویروس کوید 19 در سطح کشور عزیزمان و سایر نقاط جهان باشیم.