اجتماع بزرگ دانشگاهیان استان البرز در سوگواری سرور و سالار شهیدان

۲۸ آبان ۱۳۹۸ | ۱۳:۴۲ کد : ۲۸۳۹ اخبار دانشگاه
اجتماع بزرگ دانشگاهیان استان البرز در سوگواری سرور و سالار شهیدان ، عزاداری و اقامه عزا به مناسبت رحلت جانسوز پیامبر اکرم (ص) ، امام حسن مجتبی (ع) و امام رضا(ع)

همزمان با دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی استان البرز، هیأت عزاداران دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز متشکل از استادان، کارکنان و دانشجویان واحدهای کرج، نظرآباد، هشتگرد و مجتمع های آموزش عالی سمای کرج در مصلای بزرگ کرج به سوگواری پرداختند.

در این اجتماع بزرگ هیأت های عزادارای دانشگاه های استان البرز در امامزاده حسن(ع) به هم پیوستند و در قالب یک هیأت بزرگ دانشگاهی با حضوری پرشور از دانشگاهیان استان البرز پس از برپایی مراسم معنوی زیارت عاشورا، با سینه‌زنی و نوحه خوانی به سوی مصلای بزرگ این شهر حرکت کردند.

دانشگاهیان استان البرز با حضور در این مراسم حماسه عاشورا و زنده نگاه داشتن یاد و خاطره این حماسه تاریخی و مذهبی را گرامی داشتند.