اردوی آموزشی و معرفتی هلال احمر

۲۴ مهر ۱۳۹۸ | ۱۴:۰۷ کد : ۲۷۹۷ اخبار دانشگاه
اردوی آموزشی و معرفتی و مهارتی هلال معرفت رضوی نیشاپور ویژه دانشجویان کانون هلال احمر در واحد نیشابور به مدت ۷ روز برگزار شد

اردوی  آموزشی و معرفتی و مهارتی هلال معرفت رضوی نیشاپور ویژه دانشجویان کانون هلال احمر

دانشجویان منتخب هلال احمر استان البرز با سرپرستی خانم زمانی در  اردوی  آموزشی و معرفتی و مهارتی هلال معرفت رضوی واحد نیشاپور شرکت نمودند. این اردو به مدت هفت روز برگزار گردید  کلاس مدیریت کانون ها با آموزش ایجاد انگیزه و تسهیل گری ،  کار تیمی توسط کلاس های امداد و نجات و کلاس آموزش مداخلات روانی بعد از زلزله از کلاس های مهم این اردو می توان برشمرد.

در این اردو آقای گنج کریمی معاون اداره کل دانشجویی و جوانان جمعیت هلال احمر کشور ضمن حمایت از دانشجویان هلال احمر و بررسی انگیزه این اردو ، از استان البرز برای ارایه طرح توسط اعضای کانون هلال احمر استان البرز و اجرای آن توسط دانشگاه آزاد اسلامی استان نیشاپور قدر دانی نمودند .سپس کلاس های معرفتی با حضور حجت الاسلام و المسلمین آقای دکتر رضایان برگزار گردید

در این اردو مسابقات امداد و نجات  و چادر زنی  اعضای کانون‌های فرهنگی دانشجویی هلال احمر سراسر کشور، برگزارشد مدیر کل فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی دکتر نصیری با تیم کانون هلال احمر استان البرز  در مانور ا مداد و نجات دیدار کرد و از این تیم به عنوان تیم نخست دربین دانشگاه های ازاد اسلامی تجلیل نمود.

مهمترین دست آورد  کانون هلال احمر دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج علاوه بر زیارت حرم مطهر امام رضا(ع) کسب رتبه نخست  مسابقات امداد و نجات در بین دانشگاه های آزاد اسلامی کشور بود.

همچنین کسب دانشجوی نمونه دربین کانون های هلال احمر کل دانشگاهای آزاد اسلامی در اردوی هلال معرفت رضوی توسط تیم کانون هلال احمر واحد کرج دست آورد دیگر بود و مریم حلیم زمهریردر رشته روانشناسی  از واحد کرج به عنوان دانشجوی نمونه  انتخاب و از وی تقدیر شد.

از دیگر دستاوردهای این اردو می توان به تقدیر از شاعر جوان دانشجوی کانون هلال احمر استان البرز خانم ریحانه صادق پور اشاره کرد.

در این اردو علاوه بر کلاس های آموزشی  و معرفتی زیارت حرم مطهر امام رئوف ثامن الحجج و بازدید از باغ و مزار عطار نیشابوری و خیام را می توان برشمرد.

اعضای کانون هلال احمر دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج که در اردوی آموزشی، مهارتی و معرفتی هلال احمردر شهر نیشابور شرکت کردند، در مسابقات امداد و نجات رتبه اول کشور را کسب نمودند.     اردوی آموزشی، مهارتی و معرفی هلال احمر که به پیشنهاد دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز برگزار شد در دو مرحله جداگانه ویژه خواهران و برادران در نظر گرفته شده است که مرحله اول آن با حضور 250 دانشجوی دختر از پنجم مرداد ماه تا دهم مردادماه برگزار شد. مرحله دوم این اردو نیز با حضور بیش از 250 دانشجوی پسر عضو کانون هلال احمر از دانشگاه‌های سراسر کشور از تاریخ دهم مردادماه شروع شده و تا پانزدهم مرداد در واحد نیشابور ادامه داشت.