جلسه همیاران فرهنگی دانشکده ادبیات و زبان های خارجه

۱۸ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۱:۳۶ کد : ۲۵۹۴ اخبار دانشگاه
جلسه همیاران فرهنگی دانشکده ادبیات و زبان های خارجه با حضور مدیر کل محترم امور فرهنگی و اجتماعی و ریاست دانشکده ادبیات و زبان های خارجه برگزار شد.

با حضوردکتر فتحی مدیر کل محترم امور فرهنگی و اجتماعی ، دکتر حشمدار ریاست محترم دانشکده ادبیات و زبانهای خارجه، خانم خدایاری    مسئول امور فرهنگی اجتماعی مجتمع آموزشی امام خمینی (ره) و  خانم غلام پور مسئول  امور فرهنگی اجتماعی   دانشکده  ادبیات  و زبانهای خارجه و  جمعی از  اعضاء همیاران فرهنگی دومین نشست همیاران فرهنگی  در اتاق اساتید  مورخ 98/3/8 تشکیل  شد .  در این نشست  دکتر فتحی اهداف کانون دانشجویی همیاران فرهنگی را بیان کردند و همچنین دکتر حشمدار ضمن تشریح فرهنگ در دانشگاه حمایت خودشان را از اعضای  اعلام داشتند و اعضاء نقطه نظرات پیشنهادات و مشکلات خود را بیان داشتند . در پایان جلسه انتخابات کانون همیاران فرهنگی برگزار شد و  7 نفر  به عنوان اعضای کانون همیاران فرهنگی انتخاب شدند.