غبار روبی مسجد پیامبر اعظم دانشگاه

۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۰:۰۰ کد : ۲۵۰۳ اخبار دانشگاه
به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی و با حضور جمعی از مسئولین و روحانیون واحد کرج مراسم معنوی غبارروبی مسجد پیامبر اکرم(ص) در این دانشگاه مورخ ۹۸/۲/۱۴برگزار شد.

به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی و با حضور جمعی از مسئولین و روحانیون واحد کرج  مراسم معنوی غبارروبی مسجد پیامبر اکرم(ص) در این دانشگاه مورخ 98/2/14برگزار شد.

این مراسم معنوی که همزمان با دهه تکریم و غبارروبی مساجد برگزار شد، با هدف استفاده از ظرفیت عظیم معنوی مسجد، به ویژه در ماه رمضان جهت تقویت پایگاه مهم از منظر دینی و اجتماعی صورت گرفت .

حجت الاسلام والمسلمین عبدا... انصاری امام جماعت مسجد پیامبراعظم (ص) واحد کرج با تایید این مطلب افزود: «با توجه به اهمیت پاکیزگی در دین مبین اسلام، غبارروبی  مساجد به منظور احترام و بزرگداشت مسجد، تعظیم شعایر الهی و تلاش در راه عمران و پاکیزگی آن از نشانه‌های اهمیت مسلمانان بویژه شیعیان به مساجد به عنوان پایگاه های مذهبی و اجتماعی است.»