گرامیداشت اعیاد شعبانیه و روز جانباز

۲۸ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۳:۵۶ کد : ۲۴۵۸ اخبار دانشگاه

گرامیداشت اعیاد شعبانیه

به مناسبت گرامیداشت اعیاد شعبانیه (ولادت باسعادت امام حسین (ع)، حضرت ابوالفضل (ع) و امام سجاد (ع) )و هم زمان با روز جانباز مراسم جشن ولادت و روز بزرگداشت جانباز در سالن شهید باهنر دانشگاه با حضور مسئولین این واحد دانشگاهی برگزار شد .

این مراسم  به همت حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی و باهمکاری بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار شد؛ حجت الاسلام والمسلمین دکتر ابراهیم اکبری معاون دانشجویی و فرهنگی واحد کرج ضمن تبریک روز جانباز طی سخنانی جانباز را کسی معرفی کرد که از جانش می گذرد اما از راهش نگذشته و راهش را گم نمی کند.

در این مراسم دکتر اکبری ضمن برشمردن خصوصیات حضرت ابوالفضل العباس به عنوان الگوی جانبازی در اسلام گفت: «یکی از مهمترین خصوصیات حضرت عباس بی تفاوت نبودن ایشان در برابر ظلم و وقایع پیرامونی خود بود و این توصیه ای ماندگار از ایشان به تمامی انسان ها بویژه مسلمان و شیعیان است.»

وی تاکید کرد: «حضرت عباس(ع) نامش به بزرگی در تاریخ جاودان مانده است و این به دلیل بزرگ منشی آن حضرت بود که در انتخاب سبک زندگی خویش دقت می کرد و همین دقت، مراقبت و بینش بود که او را در ادای دین خود به امام، اسلام و جامعه سربلند نمود.»

حجت الاسلام والمسلمین دکتر اکبری در بخش دیگری از سخنانش تصریح نمود: «یکی دیگر از رموز مانایی اسوه جانبازی در اسلام، تشخیص به موقع امام خویش و اقدام به موقع برای حمایت از ایشان است و این همان چیزی است که از حضرت عباس(ع) یک الگو ساخته است.»

در این مراسم ضمن مداحی و پخش کلیپ با حضور دکتر حسن شوندی معاون آموزشی، دکتر یعقوب فتحی مسئول بسیج اساتید و تنی چند از مسئولین دانشگاه از کارکنان و استادان جانباز این واحد دانشگاهی با اهدای لوح های تقدیر و جوایز نفیس تقدیر به عمل آمد.